• 2001

  A kezdetek...

  Megalapul a cégcsoport első tagja EQM Magyarország Kft. néven, három magyar tulajdonossal. A cégben ekkor még elsődlegesen tanácsadói tevékenységet végzünk, amely keretében ISO 9000 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszereket vezetünk be Ügyfeleinknél, segítjük tanúsítványok megszerzését, valamint a rendszer későbbi üzemeltetését. A piacon elsődlegesen gépjármű márkakereskedések és kihelyezett műszaki vizsgálóállomások veszik igénybe a szolgáltatásainkat. Ebben a tevékenységi körünkben jelentős Ügyfélszámot és ezáltal nagy sikereket érünk el.

 • 2002

  IT céggé válunk...

  További tevékenységi körrel bővítjük szolgáltatásainkat, amely során kifejlesztünk egy kifejezetten gépjármű márkakereskedések szakmai támogatását végző vállalatirányítási rendszert (ERP), amelyet több partnerünknél sikeresen bevezetünk. A rendszerbe beépítjük az összes szakmai tapasztalatot, amelyet a minőségirányítási rendszerek kialakítása és bevezetése során szereztünk. A rendszer legnagyobb felhasználója az S.P.Q.R Hungária Kft., amely Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ferrari és Maserati gépjárművek kereskedelmével foglalkozik.

 • 2003

  Előre arc!!! OK, de valaki mondja már meg végre mi az a GNU?

  Egy előkészítésig jutott autóipari projekt hatására felismerjük, hogy az ingyenes és nyílt forrású technológiák alkalmazásával már lehetséges lenne korszerű ERP rendszereket létrehozni, amely által jelentősen csökkenthetőek az Ügyfeleinket terhelő költségek Az elhatározást tett követi, amely során a régi fejlesztőcsapat helyére egy teljesen új kizárólag Linux alapú technológiai kompetenciákkal rendelkező fejlesztőcsapatot válogatunk össze és megnyitjuk a miskolci fejlesztőirodánkat. Egy-két pilot projekt végrehajtásával a magyar piacon az első között kezdjük el egy a teljes vállalatirányítási területeket lefedő ERP rendszer kifejlesztését. A fejlesztés célja egy teljesen rugalmasan alakítható, vékonyklienssel rendelkező informatikai rendszer kifejlesztése, amely alkalmas cégeknél megjelenő általános és speciális szakmai folyamatok informatikai támogatására. A váltás hatására az egyik tagunk kilép a tulajdonosi körből.

 • 2005

  Nevet váltunk...

  A cégünk megváltoztatja az új profiljába jobban illő ITself Europe Informatikai Kft-re a nevét és lecseréli a teljes arculatát. nevet és arculatot változtat, mivel a fő tevékenysége már nem a tanácsadás, hanem a nyílt forrású, ingyenes technológiákon alapuló ERP rendszerek fejlesztése, bevezetése és üzemeltetése lesz.

 • 2006

  Első IT projektek...

  Első IT projektek... Három év fejlesztését követően kijövünk az első változattal ITself Frame Keretrendszer néven. Suzuki Hollós Kawa Nyitöt Sikerül meggyőzni a magyarországi Kawasaki motorkerékpárok importőrét, hogy nála próbáljuk ki a rendszert. Csapatunk hatalmas energiákat mozgósítva feltérképezi az Ügyfél gazdasági és szakmai folyamatait és a kifejlesztett keretrendszer előnyeit felhasználva 3 hónap alatt kifejleszti (legyártja) a működési modelleket és 1 hónap alatt bevezeti a rendszer első változatát.

 • 2008

  Irány a közigazgatás...

  Iktató, SGS tanúsítás

 • 2009

  Belekóstolunk a CE minősítések világába...

  A cég tanácsadói tevékenységét kiegészítendő megnyitja a terméktanúsítási üzletágát, ahol elsősorban építőipari területen kívánnak segítséget nyújtani a már meglévő és új Ügyfeleknek. Célunk, hogy a munkánk során megszerzett minőségbiztosítási és vállalatirányítási tapasztalatainkat kiterjesztve, segítsünk Ügyfeleink európai piacra jutását termékeik CE minősítésének megszerzésével.

 • 2011

  Jogászkodjunk....

  HVG-ORAC open-source bizottság

 • 2014

  Legyünk tech. cég...

  LAROF

 • 2016

  -

  Pascalteam Parabola Vastagkliens

 • 2022

  A fémforgácsolási üzletágunk működése ISO-9001 és ISO-14001 szabványoknak megfelelő